Popularna pevačica u Ustanku otvoreno o karijeri i bivšoj ljubavi

Nakon emotivne ispovesti Ruže Rupić, koju možete pročitati u tekstu ispod, u današnjem Ustanku imali smo priliku da slušamo i popularnu pevačicu Aleksandru Mladenović. Aleksandra je kroz razgovor sa Annom, Calom, Sarom i Ružom podelila novosti iz svoje muzičke karijere, ali se odazvala i na jedan zanimljiv izazov.

Reč je o izazovu Snađi se, a kako se Aleksandra snašla u određenim situacijama, koje joj je Cale zadao, možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Aleksandra je u Ustanku otkrila da je sa samo 11 godina počela da se bavi muzikom, kada je i počela da odlazi na razne muzičke audicije. Ona koja ju je proslavila jeste audicija za Zvezde Granda. Da se trud, rad i upornost isplati, Aleksandra je čist dokaz! Kako je rekla, ona je iz 4. puta uspela da se sa audicije za Zvezde Grnda plasira u takmičenje, a nakon toga je nekoliko puta stizala do polufinala, ali nije uspela da se plasira u superfinale sve do 2016. godine, kada je zablistala na muzičkoj sceni. 😎

Jedna od njenih prvih pesama, koja ju je na neki način i proslavila, nosi ime Ljubav ili ludilo, a ukoliko već niste, možete je čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Kao svoj najdraži projekat u dosadašnjoj karijeri, Aleksandra je izdvojila album Poseban, koji je objavljen prošle godine. 🎶

Ceo razgovor sa Aleksandrom Mladenović možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#aleksandra mladenović

#cale

#emisija

#pesma

#pevačica

#redtv

#ruža

#sara

#ustanak