Borba protiv korone je bila težak period za mene

Pevačica Viki Miljković nedavno je preležala koronavirus, pa je sada progovorila o borbi sa ovim virusom.

Nakon što je Viki bila pozitivna na virus, odmah nakon nje i njen suprug Taške je bio pozitivan na ovaj virus, a potom i njen sin Andrej.

Foto: Pink.rs

- Završili smo sa karantinom pre nedelju dana. Imali smo lakše simptome, prošli smo dobro, ja sam imala temperaturu 2 sata. Andrej isto tako, a Taške je imao temperaturu 2 dana i početak upale pluća, kod njega je to bilo malo kompleksnije, ali ništa strašno. Mi smo se sve vreme čuvali, nosili smo maske, čak u delu kuće imamo deo za dezinfekciju - rekla je Viki.

Foto: Pink.rs

- Teški su to momenti, kad smo saznali da smo zaraženi Taške i ja, ja sam počela da plačem. Andrej tada još uvek nije ispoljavao simptome i dete dolazi kod nas u sobu sa maskom, uplašen, uspaničen, a mi mu govorimo da ne ulazi. On stavi masku i sedne pored nas i gleda nas i pita: Hoće li sa vama sve biti u redu, ništa vam se neće desiti? Ja sam počela da plačem - rekla je pevačica.

Ovom prilikom pevačica je pozdravila i recepcionare iz njene zgrade, kao i apotekare koje su im sve vreme slali lekove do ulaznih vrata da oni ne bi morali da silaze.

Autor: redportal.rs

#korona

#pevacica

#pink

#vikimiljkovic