U auto joj je ubačena flaša sa zapaljivom tečnošću

Tokom prošle nedelje starleti Tijani Ajfon zapaljen je automobil tokom noći, tačnije u oko 4 sati ujutru. Kako su mediji pisali, starleti je nepoznat muškarac ubacio flašu sa zapaljivom tečnošću u auto, nakon čega je izbio požar!

Detaljnije u tekstu ispod:

Tijana je nakon incidenta otišla u policiju, nakon toga je otputovala u Crnu Goru na venčanje Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, a sada se prvi put oglasila povodom požara i kazala sledeće 👇 :

- Želim da se zahvalim svim ljudima, porodici, pratiocima koji su bili uz mene od nedelje kada se ono s*anje desilo. Hvala vam do neba svima na brizi. Hvala vam što ste me zvali i što ste brinuli, uopšte nije bila naivna situacija... Meni je bio pakao u mozgu, bila sam bespomoćna i dva dana nisam mogla da spavam jer mi je samo ta slika bila pred očima jer sam ja sišla i ugledala svoj auto kako gori. Sada sam, posle tri-četiri dana, konačno psihički malo lakše. Pomogli su mi prijatelji i sada sam na moru kod Matorića na svadbi. Dobro sam i hvala vam do neba što ste bili uz mene, što ste me tešili i što ste mi pružili psihičku podršku. Dobro sam, da ne brinete - navela je Tijana, kako prenosi 24sedam.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.