Zbog čega holivudski glumac nije želeo da usvoji dete?

Nekadašnji par iz braka ima 3 svoje dece i 3 usvojene, a ovo su činjenice o naslednicima koje niste znali:

Kada su 2016. godine svetske medije preplavili naslovi da se Anđelina Džoli i Bred Pit razvode, javnost je bila šokirana. Glumački par od tada vodi bitku oko nasledstva nad šestoro dece - troje biološke, desetogodišnju Šajlio i osmogodišnje blizance Noks i Vivijen i troje usvojene 15-godišnjeg Medoksa, 12-godišnjeg Paksa i 11-godišnju Zaharu.

Paks je rođen 2003. godine u Vijetnamu, a usvojen je kada je imao 4 godine. U početku je imao samo majčino prezime, i to zbog vijetnamskih zakona koji su brane da neoženjeni parovi zajedno usvoje dete.

Međutim, neki mediji pisali su i kako je Bred u početku Anđelinu navodno odgovarao od usvajanja Paksa i to zato što se sve odigravalo nakon rođenja njihove prve biološke ćerke. 

View this post on Instagram

A post shared by Jolie-Pitts 🦋 (@minijoliepitts)

IZVOR: IG / @minijoliepitts

Paks je tada imao 3 godine i nije znao engleski jezik, a Bred je svu svoju pažnju hteo posvetiti Šajlo. Ipak, godinu dana nakon usvajanja Bred je i službeno priznao sina kojem je tada dodato prezime Pit.

Međutim, uprkos činjenici da su mu roditelji jedni od najslavnijih ljudi na svetu, Paks nije ljubitelj kamera i reflektora. Čak i na premijerama filmova svojih roditelja ne pojavljuje se na crvenom tepihu, već se s porodicom fotografiše iza kamera.

Autor: Redportal.rs

#angelinajolie

#bred pit

#deca