Pevačicina borba trajala je 7 godina 💖

Pevačica Seka Aleksić uvek je otvoreno govorila o borbi za potomstvo, ali je nedavno u jednom intervjuu otvorila dušu i sa gledaocima podelila sve teške trenutke koje su njen suprug Veljko Piljikić i ona prebrodili tokom sedam godina duge bitke za potomstvo.

Naime, Seka je ovom pričom želela da podrži sve žene koje se nalaze u istoj ili sličnoj situaciji. Kako je ranije otkrila, sina je dobila putem vantelesne oplodnje, ali ne iz prvog, već iz trećeg puta. 🔽

- Prvi put mi je bilo jako teško kada nije uspela vantelesna oplodnja zato što sam pre toga imala dva medicinska zahvata kada su mi odstranjeni jajovodi. Evo sad za žene koje to ne znaju, ja sam imala vanmateričnu trudnoću na jajovodima kada je meni doktor rekao da moramo odstraniti jajovode jer će uvek biti problem. Medicinski je dakle, ali, da nakon toga ja mogu ostati trudna jedino vantelesnom oplodnjom i ako to Bog kaže i bez vantelesne oplodnje. Kod Boga je sve moguće. Meni je bilo jako teško kada mi je to rekao lekar, smatrala sam da meni nešto fali ako ja ne mogu da ostanem prirodno trudna i kako ću ja to sada saopštiti svom emotivnom partneru. Ništa, operisala sam se i nakon toga sam upoznala i Veljka - priča Seka.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Mislila sam da će mene suprug da ostavi jer ja ne mogu da imam decu, to je bilo u mojoj glavi tada. On je generalno po prirodi takav i dan danas je jako smiren, a kada je čovek jako smiren vi onda ne znate šta on misli, vi mislite ko zna šta ovaj misli dok ga ne upoznate malo bolje. On je bio najveća podrška i kada sam plakala on je bio taj koji me je najviše tešio. E sad da li je on to zbog mene tako reagovao, njemu je to bilo: "Ma daj molim te, šta sad, idemo dalje, sledeća, kad može sledeća, za koliko dana, odmah radimo sledeću" - priča Seka, kako prenosi portal 24sedam.rs.

Pevačica je ostala trudna kada se najmanje nadala, a danas ima dva sina Jovana i Jakova. 💖

Autor: Redportal.rs / K.Đ.

#Seka Aleksić

#VTO

#deca

#potomstvo