Oženiću se kada dođe vreme za to 😎

Pevač Saša Kovačević već duže vreme uživa sa svojom izabranicom Zoranom, ali o svom privatnom životu ne voli puno da priča, a ovaj put je napravio izuzetak i otkrio neke stvari:

- Pa što kažu, ne bih ja tu ništa dirao. Zorana zna da je veoma posebna u mom životu i to se nikada neće promeniti. Bez obzira na to šta život može sutra da donese, neke ljude zauvek čuvate u najlepšem delu svog srca.

Na pitanje da li će se oženiti, on je odgovorio:

- Sve u svoje vreme, ali svestan sam da ljude to zanima. Važno mi je da uživam u ovoj vezi, da ona napreduje, a jednog dana će na red doći i ženidba.

- Da bude iskren, ne znam šta je tu prava formula uspeha, ali to tako nikad nisam ni gledao. Uvek sam želeo da se ostvarim u ljubavi, želja mi je i da zasnujem porodicu i drago mi je da sam na dobrom putu ka tome. Lepi trenuci sa pravim ljudima mnogo su važnija od toga šta je dobro za posao. Mogao sam i da prikrivam svoju vezu, prvih 6 meseci jeste tako bilo, ali nikad nisam to namerno radio - rekao je Saša.

Foto: Instagram.com/sashakovacevic

- Što se očinstva tiče, voleo bih da se i na tom polju ostvarim. Mi muškarci malo zabušavamo, stalno mislimo da je još rano i da imamo vremena. Dosta kasnije sazrevamo od žena, imamo taj genetski kod, koji nam pravi te oscilacije, ali moram priznati da verovatno i jesam spreman za taj životni korak - izjavio je pevač.

Autor: redportal.rs

#pevac

#pink

#pinkovezvezde

#sasakovacevic