Okršaju kumovala i Miljana Kulić 🧐

Učesnica rijalitija Zerina Hećo dobila je pitanje koje je bilo u vezi sa Vladimirom Tomovićem.

- Zerina, da li je moguće da ne vidiš kako se Tomović igra sa tobom, smeje ti se iza leđa, u lice, šta se sa tobom dešava?

- Nema pojma, pogubljena sam, baš sam skoro komentarisala sa Markom, 1. put sam totalno nesnađenja, da li je to ekipa ili je nešto drugo - rekla je Zerina.

- Ali nemoguće je da ti ne vidiš da te on sprda, on sve sa tobom priča kroz ironiju - rekao je Milan.

Foto: Instagram.com/zerinooooo

- Ja znam razlog svog stanja, da ja možda u nekim momentima i ne prepoznajem stvari, ako budem želela da pričam o tome, o nekim promenama koje su se u životu desile, ja ću pričati. Ovo što je on napravio, mene više ne interesuje, blam me je, zato što sam ja išla namerom da se družim sa nekim, meni je čak i za stolom, kada je ustao, da se dogovara sa Minom, meni je to objašnjenje njegovo bilo - rekla je Zerina.

- Ovde se ponavlja ista situacija, kako gledaoci sviraju, tako pevaju zadrugari, ako pošalju pitanje gde se svira posmrtni marš, vidimo ovde tugu, ponašaš se kao da si na aparatima, e to je već malo bolje, daj malo akcije, kao sa Neretve da se vraćaš - izjavio je Tomović.

- Ti mene ne možeš da raniš, tebi ovo ponašanje priliči, ali meni moje ne priliči, jer dobijam ovakva pitanja svakodnevno. Ja ne planiram da imam komunikaciju sa njim uopšte, ajde, igraj se opet - vikala je Zerina.

- Njoj je stalo samo do toga šta će da kažu fanovi - rekao je Vladimir.

- I te kako mi je stalo do toga šta će da kaže narod, jer smo mi ovde da bi nas komentarisali. I te kako je taj narod i šta sam ja radila u rijalitiju uticalo na to - rekla je Zerina.

- Ovo je da se čoveku pr**re, ona je svesno ušla, zna šta Vladimir radi, pravi se luda, njoj odgovara da bude to... Vladimire, ne znam šta će ti ovo, kanališ sebe, a nju uzdižeš! Ja ne znam šta si ti, znam da te je Suki finansirao... Na njoj se ređao ko je stigao, a sad je ona fina i kulturna i žrtva Vladimirova. I tada kada je pi**la iza čiviluka Ivanu, bila je žrtva - urlala je Miljana Kulić.

- Ona se ovde jaše kao zečica, pred majkom, bilo bi besmisleno da ja pričam o Miljani Kulić - rekla je Zerina.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Tomovic

#ZADRUGA

#miljanakulic

#pink

#zerina