Još uvek nisu papirološki razvedeni 🔽

Pevačica Tamara Todevska pre 7 godina uplovila je u brak sa košarkašem  Aleksandrom Dimtrovskim, međutim, nakon nekoliko godina i dvoje dece, oni su odlučili da stave tačku na svoj brak, što ih nije sprečilo da ostanu u dobrim odnosima. 🤫😎🔽

Tamara Todevska je u jednoj emisiji otvoreno govorila o razvodu i tom prilikom otkrila da je dugo razmišljala o odluci da se razvezde.

Jako dugo sam bila u tom nekom „kavezu“, u nekoj agoniji sam živela, sve se okretalo u neki krug, tako da su iz nekog besa izašle te reči iz mene. Dok sam pisala onda mi se vraćalo šta mi se dešavalo u prethodnom periodu. Rešila sam da napravim prvi korak i izađem iz toga kaveza i kažem ljudima da je to lako, ako to stvarno želiš. To je za sve koji su imali problem sa govorom mržnje, za sve koji su nekad razočarani, pogrešno etiketirani, imali bezizlaznu situaciju.

Aleksandar i Tamara su još uvek papirološki u braku, kako prenosi Kurir. 🔽

Foto: Printscreen YouTube / Grand Magazin Tv Grand

Oficijalno sam u braku još uvek, ali ne živimo više zajedno. Mi smo u super odnosu, imamo dvoje dece i slažemo se bolje nego kad smo bili u braku. To je super stvar što smo uradili jedno za drugo.
Za sve postoji izlaz, samo treba verovati. Ja nisam sama izašla iz toga, tu su prijatelji, roditelji, psiholozi, ne stidim se toga. Najbitnije od svega što sam ja izašla iz tog kaveza.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.

#Razvod

#brak

#tamara todevska