Slavni glumac boluje od frontotemporalne demencije

Ema Heming Vilis, supruga Brusa Vilisa, objavila je snimak u kojem priznaje koliko joj je teško pao 68. rođendan njenog muža.

Brus Vilis je u nedelju napunio 68 godina, ali nije bilo prilike za slavlje, s obzirom na to da boluje od frontotemporalne demencije, zbog koje ima problema sa komunikacijom i pamćenjem, a dijagnoze lekara govore da će se njegovo stanje s vremenom samo pogoršavati, prenosi B92.

- Danas je mom mužu rođendan. Kao što vidite po mom nosu i očima, jutro sam provela plačući. Mislim da je važno da javnost bude upoznata sa svim stranama ove bolesti jer mi ljudi uvek govore koliko sam jak, a ne razumeju kako se nosim sa njom. Istina je da nemam druge opcije - rekla je 44-godišnja Ema i dodala:

- Volela bih da ne moram da budem tako jaka, ali imam dve ćerke tako da to nije opcija. Ponekad u životu moramo da ostavimo sve po strani i budemo odgovorni odrasli, a ja upravo to radim. Ali istina je i da svaki dan imam trenutke kada me obuzme tuga, a posebno je teško danas na njegov rođendan.

Supruga poznatog glumca se potom zahvalila njegovim obožavaocima na velikoj ljubavi i podršci koju pokazuju njemu i celoj porodici koja prolazi kroz izuzetno teške trenutke.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

IZVOR: IG / @emmahemingwills

Pored priznanja sopstvenog bola, Ema Heming Vilis je objavila još jedan video-snimak, posvećen braku sa Brusom. Uz dirljivu kompilaciju lepih zajedničkih trenutaka, objavila je naslov koji je glasio:

- On je čista ljubav. On je tako voljen. I uvek ću ga voleti. Srećan ti rođendan, najdraži! Moja želja u Brusovo ime je da se i dalje molite za njega i šaljete mu visoke vibracije koje će osetiti njegova nežna duša. Hvala vam na ljubavi i podršci - napisala je Ema.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Autor: B92.net

#Brus Vilis

#rodjendan

#supruga