"Nije imao ništa da izgubi" 😐

Glumica HIlari Burton osvrnula se na to kako je njen kolega iz popularne tinejdžerske serije One Tree Hill, Čed Majkl Marej stao u njenu odbranu.

U najnovijoj epizodi Drama Queens koji vodi sa koleginicama i prijateljicama Sofijom Buš i Betani Džo, Hilari se prisetila kako je Čed Majkl Marej uskočio da je zaštiti od kreatora serije Marka Šona tokom navodnog seksualnog napada, tokom 4. sezone serije.

- Čed je prišao i rekao: "Šta to radiš?". Rekao je to našem šefu u baru. Gledao je kako me je naš šef zgrabio pred mnogo ljudi, a Čed nije imao šta da izgubi jer je znao da ga naš šef ionako već mrzi. Mnogi ljudi su imali mnogo da izgube, tako da ne progovaraš kada imaš nešto mnogo da izgubiš. Ali naš šef se osećao tako opušteno da sa tim nije imao problema. Pomislio je: "Mogu da joj radim šta god želim u javnosti sa njenim dečkom koji stoji tu" - otkrila je Hilari.

Foto: Pinterest/unknown

Ovo nije prvi put da su glumice progovorile o neprikladnom ponašanju koje su iskusile tokom snimanja serije. Naime, 2017. godine oko 22 glumica i članova ekipe optužile su kreatora Marka Šona za seksualno uznemiravanje. Mark Šon je nakon toga izbačen iz serije The Royals čiji je kreator i producent bio nakon što je 25 žena iz te serije priključilo optužbama.

Autor: redportal.rs

#Drama Queens

#Hilari Burton

#one tree hill

#podkast

#seksualno uznemiravanje

#seksualno zlostavljanje

#Čad Majkl Marej