Poznata glumica Lidija Vukićević u intervjuu za Redportal.rs otkriva kako održava formu, da li će ponovo stati na ludi kamen, kao i šta smatra svojim najvećim uspehom 😎

Kako sebe održavaš u dobroj formi?

Sebe održavam tako što ništa ne radim preterano. Dakle, vodim računa da se hranim zdravo. Ne jedem meso, to je moj lični izbor zbog, naravno, životinja, koje obožavam. Ne jedem ništa glutensko, izuzetno sam pokretna, nisam neko ko spava popodne, stalno sam u nekoj akciji. A i genetika ima svog udela. Kad god dobijem nekoliko kilograma više, osećam se tromo, tako da vodim računa da uvek održavam svoju kilažu.

Šta smatraš savršenim danom?

To je dan kad mogu da uživam, da odem negde da se odmaram, volim prirodu, volim životinje, volim da čitam da sviram klavir. Otprilike bi to bio neki moj savršeni dan.

Koji od mnogobrojnih uspeha smatraš svojim najvećim uspehom? 🧐

Svojim najvećim uspehom smatram to što sam oba sina izvela na pravi put. Što su postali ljudi, što imaju svoje profesije kojima se bave i što su zadržali sve ljudske osobine. Nije ih vaspitavalo vreme i nisu ih vaspitavale inovacije, koje su u 21. veku nekako nagrnule i mnogo dece je posrnulo zbog toga. U smislu da su se oteli kontroli nekoj pravoj vrednosti, a moja deca su zadržala sve ono što su prave ljudske vrednosti.

Koliko ti se dopala ideja kada je tvoj mlađi sin izrazio želju da se bavi avijacijom? ✈

Bila sam oduševljena! Verovala sam mu. Ja sam znala da uvek ono što on odabere i što kaže da je to istina, da je to tačno i da je on spreman za to. Tako da to poverenje koje sam imala u njega od prvog dana i od onog trenutka kada je on rekao da želi da bude pilot, ja sam to podržala! I jako sam srećna zbog toga što je uspešan u avijaciji.

Foto: Instagram.com/vukiceviclidija

Kakva ćeš biti svekrva? 😅

Fenomenalna! 😎 Ja sam i sada sa devojkama od mojih sinova u fenomenalnim odnosima. Meni je ta reč svekrva malo rogobatna. To su divna neka deca koju ja mnogo volim, a verovatno zato što nemam žensko dete, slaba sam na devojke i biću savršena svekrva!

Da li bi nekad uradila neku plastičnu operaciju na sebi? I koju? 🧐

Na sebi ne bih ništa uradila, zato što mi je Bog dao sve ono što mi treba. Pritom je podario i ovakvu kosu, koja nije baš svakidašnja, i ja sam jako srećna zbog toga, pošto nikada nisam htela da ličim na neke druge. Iskreno rečeno, ni drugi nisu mogli da liče na mene. Negujem tu individualnost i smatram da je danas došlo neko vreme da su svi isti, pa kad ih vidim, ne znam koja je koja. Mislim da je to jako loše za jedan narod, biti sličan, imati iste frizure, to uniformisano nikada nisam volela. Jako sam zadovoljna sobom.

Da li si zaljubljena? I možemo li znati u koga? 🧐

Zaljubljena uvek jesam. E, ne možete da znate u koga. 🤣

Da li bi opet stala na ludi kamen?

Ne. Za ljubav uvek stajem na ludi kamen, ali da se udajem, nikada nisam želela više. Imala sam brojne ponude posle razvoda, ali ja sam uvek govorila tu jednu rečenicu: Probala jednom, videla i ne znam šta tu nije jasno. Smatram da je ljubav najvažnija i da brak nema mnogo veze sa tim.

Šta uvek imaš u svojoj torbi?

Uff, u svojoj torbi uvek imam ogledalo, imam dobre naočare, od kojih se ne odvajam, ključeve od kola i imam nešto malo šminke, što mi treba u toku dana da se malo popravi. Mada se ja nešto mnogo ne šminkam, ali ako se našminkam, volim da to bude uredno.

Da li si nekad doživela neku neprijatnost koju i dalje pamtiš?

Pa ne mogu sad baš nešto da se setim, mora da nije bila neka velika neprijatnost, čim ne mogu odmah da se setim. Ali verovatno da jesam. Kroz život se svašta dešava, ali da je baš pamtim, to baš i ne.

Da li si razmazila svoje sinove? S obzirom da si majka dva uspešna muškarca, jesu li oni mamini sinovi?

Nikada nisu bili mamini sinovi. Još kad se Andrej rodio, to je moj stariji sin, uvek sam govorila da moji sinovi neće biti mamini sinovi zato što im želim sve najbolje. Ona majka koja verovatno ne razmišlja o budućnosti svoje dece, ona razmazi svoje sinove. Nijedna žena, niti devojka ne voli maminu decu, tako da moji sinovi apsolutno nisu mamini sinovi. Oni su brižni, oni su divni, oni su puni ljubavi, ali mamini sinovi nikako nisu.

Foto: Instagram.com/vukiceviclidija

Da li voliš da kuvaš i koliko to često radiš? I koji ti je omiljeni obrok?

Ne volim da kuvam, a znam da kuvam. Apsolutno znam sve da skuvam, ali pošto ne jedem meso, obično skuvam jaja, povrće, nešto lagano. Tako da je to neki moj obrok koji jedem.

I za kraj, da li imaš neku poruku za čitaoce Red portala? 😅

Da vole sebe onakve kakve jesu. Da ne žele da budu neko drugi, nego upravo ono što oni jesu. Da prihvate sebe sa svim svojim vrlinama i manama. I da shvate samo jedno, a to je da ujutru kada se probude da budu srećni jer su ustali zdravi. Mislim da svi zaboravljamo na zdravlje, a zdravlje je nešto što je najvažnije. Dakle, kad smo zdravi, onda smo srećni. Naravno, želim i da se cela ova situacija što pre završi i da možemo da krenemo normalno da živimo, kao što smo i do sada. Ljubim vas i volim!

Autor: redportal.rs

#Red intrevju

#glumica

#lidijavukicevic