Pevačicu jača polovina čini srećnom 😍😍

Pevačica je vidno raspoložena i nasmejana govorila o svom ljubavnom životu, koji je jedno vreme čuvala od javnosti, jer nije želela da eksponira svog momka. Takođe, nije želela da se njena veza komentariše i upropaštava dok je još uvek bila sveža. - Ja sada živim jednu bajku. On je džentlmen i pravi gospodin - rekla je Grujićeva.

Govorila je i o očekivanjima muškaraca danas. - Ja znam šta moji drugovi pričaju. Društvene mreže odnele su neke stvari, muškarci gledaju provokativne žene i pitaju se šta će im takva žena u kući, mišljenja su podeljena, a ja nekada bih volela da se udam, ali kada to bude, da to bude zauvek. Ljudi su zaboravili šta znači brak i olako ga shvataju i završavaju - rekla je Katarina Grujić u emisiji Magazin In.

- Mi pričamo do 6 ujutru, smejemo se, razumemo poslove jedno drugog, mislim da je to najvažnije, nama je jako zabavno. Zajedno smo pola godine, to nisam dosad otkrivala - izjavila je vidno srećna Katarina.

Podsetimo, atraktivna brineta Katarina Grujić i fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić nedavno su javno ozvaničili svoju vezu.

View this post on Instagram

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll)

IZVOR: IG / katarinagrujic.doll

Autor: redportal.rs

#Kaća Grujić

#Marko Gobeljić

#dečko

#katarina grujić

#veza