Ja nisam jedna od njih 😅

Gosti Sanje Marinković u emisiji Magazin in razgovarali su o muško-ženskim odnosima, a u jednom segmentu osvrnuli su se i na takozvane veze iz interesa.

Da li novac stvarno može da kupi sve, zbog čega određene devojke stupaju u odnose sa imućnim muškarcima i da li su ti isti muškarci stvarno postali ljubitelji takvih devojaka zanimalo je voditeljku. Iskreno o ovoj temi govorila je rijaliti zvezda Stanija Dobrojević.

- Muškarci jesu ljubitelji takvih devojaka i to su uglavnom muškarci koji su ostvareni, imaju mnogo novca i koji jednostavno nemaju više izazove, nego su spremni da takvim devojkama bukvalno daju sve samo da bi je osvojili jer one važe za neke trofeje - objasnila je Dobrojevićeva, koju je voditeljka upitala da li su i šta su njoj do sada nudili.

View this post on Instagram

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

IZVOR: IG / @stanijadobrojevic

- Sve... Kažem, to su ostvareni muškarci koji imaju sve i onda tako hoće da osvoje devojku koje su trofeji. Spremni su bukvalno sve da daju, samo nju da osvoje - da li novac, da je vode na putovanja, da li da kupe skup auto, stan, šta god, samo da sebi nekako ugode - objasnila je Stanija.

- Ja nisam jedna od njih, da se razumemo, iako imam taj imidž. Situacija u našoj zemlji jeste takva da devojke nemaju, i umnogome su spremne da idu sa muškarcem koji ima bolji auto, to je situacija takva kod nas i toga ima mnogo, to je već tako 20 godina - rekla je starleta.

Autor: Redportal.rs

#MAGAZIN IN

#Stanija Dobrović

#starleta

#veze