"Bio je to novogodišnji poklon mojoj publici"

U najnovijoj emisiji Whatzuuuup, Luna Đogani prokomentarisala je svoju novu pesmu koju je izbacila na Jujtub kanalu Sikter Tube. 🎶🤩

U intervjuu, Luna je otkrila da li je zadovoljna pesmom 🎶🤗:

- Zadovoljna sam. Prošlo je onako kako sam očekivala. Ovo nisam uradila da bih se ponovo bavila muzikom. Ovo je nešto što je stajalo u fioci, i htela sam da podignem naš Jutjub kanal na neki viši nivo, i uspela sam u tome. Super je ispalo. Ja sam zadovoljna i ljudi koji mene vole su zadovoljni. Tako da, hvala im puno.

- Ne mogu da kažem da sam se vratila muzici. Da sam se vratila, onda bih se bavila muzikom. Ovo je bilo nešto kao novogodišnji poklon mojoj publici koja mene voli i koja već duže vreme traži od mene da izbacim nešto i da me vide u tom svetlu.

Da li će u narednom periodu biti još muzičkih projekata, Luna je rekla:

- Nemam planove. Ovo je bilo spontano. Desilo se tako da sam jedan dan ustala i odlučila sam da iskoristim taj materijal koji sam još pre 3 godine snimila, u svrhu našeg Jutjub kanala. Šta će biti u budućnosti, ne znam. Nemam u planu da se bavim muzikom, ali da snimim nešto ovako za sebe i svoju publiku, što da ne? Ako naiđe nešto dobro, rado ću to odraditi.

Autor: redportal.rs