Deci su opremili stanove, kao novogodišnji poklon. 🎁

Saša Popović je jednom prilikom otkrio o proročanstvu koje mu je predvidela Baba Vanga.

Bivši direktor Granda je sa Lepom Brenom posetio čuvenu slepu proročicu u Bugarskoj, želeći da zna šta ga u budućnosti čeka, te saznao da će biti na samom estradnom vrhu i stvarati muzičke zvezde, a po njenim rečima, sudbina Saše Popovića je i da će dočekati duboku starost i preminuti u snu u 86. godini.

Saša tada nije obraćao mnogo pažnje na to, međutim nakon toliko godina u kojima se ostvarilo sve što je Vanga prorekla, on sve češće razmišlja o tome koliko mu je još ostalo do kraja života.

- Volim automobile, ne volim time da se hvalim. Šta mi je ostalo 15 godina života, da vozim još malo. Neki kažu da imam još 2 lizinga i gotov sam - izjavio je Popović.

- Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu smo kupili stanove, lokale, i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja - otkrio je Popović za medije.

Autor: redportal.rs

#Saša Popović

#baba vanga

#poklon

#proročanstvo

#život