Planira da napusti društvene mreže

U novoj emisiji Bajki iz podzemlja na Red TV Kristijan se osvrnuo na korisnike društvenih mreža i sa kakvim se hejtovima suočavao.

Kristijan je ispričao duhovitu anegdotu o prozivkama koje česti trpi na društvenim mrežama i dodao:

Zamislite kad ste u delu šume TikTok, gde vas u 3 sata ujutru neki zeka peka ili neka kišnja glista ili sova pitaju, vas medveda, deklamovanog, stasitog, već poznatog: Je li bre ti prosiš tu na TikToku u pola 4? Pa se ja zapitam: A šta ti radiš u pola 4 u šumi zvanoj TikTok, da pitaš medu zašto on prosi? A šta radiš ti kao kišna glista u tom delu šume? Je l tražiš nešto od mede?

Dodao je da je nažalost svakome dozvoljeno da vređa i preti preko društvenih mreža, da navodno iznosi mišljenje, a zapravo piše klevete i neistine.

Kada sam rekao pre neki dan da treba da budem šta? Za vas poštar, kao pošten, na to sam aludirao. Vi ste se sprdali na to, napravili čitavu salvu smeha, nekih klipova... I meni je drago što vi jutjuberi, tiktokeri, instagramovi, fejsbukovi i svi razni mrežasti kreatori nekih klipova zarađujete na meni. Nikoga nisam reportovao ili prijavio za to što kršite prava i ne pitate mene da li možete neku moju izjavu da izbacite u klipu.

Naveo je i da razmišlja o napuštanju društvenih mreža, te da se sa hejterima raspravlja uživo:

Stvarno ste preterali do te mere da razmišljam da ugasim bre te javne mreže i da vam ne dozvolim da me nikako tastaturom ne pominjete. Nego da pravim neke tribine gde ćete lepo da dođete i da kažem: Evo ja ću jednom nedeljno da dolazim u Knez Mihailovu i da budete bezbedni, ima kamere, pripravnici policajci... Znači ne mogu da vas ubijem javno, nisam budala da za budale ležim 40 godina. Dođite, udrite me paradajzom, raspravljaćemo se... Da dobijete vi na značaju kako ste vi Kristijanu Goluboviću nešto rekli.

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs