Glumca bije loš glas 😳

Američki glumac Džoni Dep nedavno je ostao bez uloge u filmu Fantastične zveri nakon što je izgubio spor protiv britanskog tabloida The Sun, koji ga je nazvao "muškarcem koji tuče žene". Od tada je preko noći postao nepoželjan, iako je bio jedan od najtraženijih glumaca, a sada je o njegovoj reputaciji progovorio i jedan producent koji je radio sa njim, a koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, Dep je sinonim za razmaženu filmsku zvezdu. - Niko mu nije rekao "ne" u proteklih 35 godina. To je tipično u Holivudu. Ali nikad nisam video toliku krajnost kao kod njega. Sada jednostavno ne može da se radi sa njim. On je radioaktivan - rekao je neimenovani producent za The Hollywood Reporter.

IZVOR: YT / Entertainment Tonight

Osim spora koji je izgubio, pred Džonijem su još 2 sudska procesa. Jedan član ekipe sa snimanja filma Grad laži tvrdi da ga je Dep na setu gurnuo 2 puta, što glumac poriče, a suđenje povodom ovih optužbi zakazano je za početak 2021. godine. Drugu tužbu protiv Depa podnela su njegova 2 bivša telohranitelja, koja tvrde da su bila prisiljena da "brišu ostatke droge sa njegovog lica u javnosti".

Autor: redportal.rs

#Džoni Dep

#Holivud

#filmska zvezda

#glumac

#sudski spor