Glasine razbesnele influenserku

Lejla Hajrović je jedna od nekolicine influenserki koje mogu da se pohvale unikatnim komadima najprestižnijih brendova. Ona i njen suprug Izet uživaju visoku modu i stalno poziraju u uparenim modnim kombinacijama. Mnogi te fotografije komentarišu negativno i govorka se da Lejli sav taj glamur i luksuz zapravo plaća suprug i da bez njega ne bi imala ništa od toga. Blogerka je pobesnela zbog ovakvih komentara i odlučila da u jednom intervju napomene kako joj je sve pre braka i te kako bilo priušteno.

- Ko Izeta i mene privatno poznaje, vrlo dobro zna kakva je situacija bila i kad smo se upoznali. Meni su roditelji sve omogućili, od privatne škole pa sve ostalo. Smešno mi je kad čitam da je mene neko pokupio sa ulice iz Bosne, kada je situacija malo drugačija. Oboje smo rođeni u Cirihu, kad smo se upoznali, ja sam zarađivala više nego Izet. I danas imam svoj biznis, zarađujem svoj novac. Meni je to još lepše jer smo zajedno sve stvorili, ispričala je Lejla i svima stavila do znanja da je bogata od rođenja.
Izet i ja smo dugo zajedno i sve smo zajedno odlučivali. To je ključ, treba se naći kompromis i imati obzira prema drugoj osobi. Mi uvek zajedno odlučujemo - pojasnila je Lejla za Dnevni avaz.

IZVOR: TW / @BiHFootball

IZVOR: TW / @hromirana

Autor: redportal.rs

#Izet Hajrović

#Lejla Hajrović

#Suprug

#blogerka

#bogatstvo

#brak

#visoka moda