Pevačica bila primorana da se preseli 😏

Pevačica Slađana Delibašić se poslednjih godina potpuno povukla sa estrade i posvetila poslovima oko privatnog vrtića koji je otvorila u svojoj porodičnoj kući. Na ovu ideju je došla jer je ovo zanimanje bilo prijemčivo njenim ćerkama. Otvorila je vrtić Vremeplov, a sada je otkrila i šta je tome prethodilo:

IZVOR: YT / Grand Magazin Tv Grand

Sticajem okolnosti, otvorila sam nešto čime bi moja deca mogla da se bave u budućnosti. Godinama sam radila u školi plesa, sa decom. Silvija je završila za vaspitača, a ja sam želela da ostvarim sebe kao jednu poslovnu ženu. Želela sam da napravim celokupnu atmosferu da kada roditelji dovedu decu ovde, da se osećaju kao kod kuće. Ta deca i ta energija koja je bitna za osobu da jednostavno nečim možeš da usrećiš nekog drugog, meni su najvažniije.

U njenom vrtiću je fizička aktivnost obavezna, jer sama Slađa preferira sport. Ona kaže da uživa u ovom poslu i da želi da tako bude i roditeljima, deci i zaposlenima.

Upravo zbog te poslovne odluke, svoj dom je morala da prilagodi uslovima koji su neophodni da bi se otvorila jedna takva ustanova i preslila da živi kao podstanarka u jednom stanu:

Nije mi bitno da li vozim dobar auto ili što sam pod kirijom.

Autor: redportal.rs

#Slađa Delibašić

#kuća

#podstanar

#vrtić