Pevačica otvorila dušu

Pevačica Katarina Sotirović je rešila konačno da otvori dušu i podeli sa javnošću sve detalje razvoda braka nakon 14 godina provedenih u zajednici sa košarkašem Aleksandrom Rašićem.

- Oboje smo bili svesni šta se dešava, seli smo i složili se da naš odnos ne treba nazivati pogrešnim imenima, šminkati ga, gurati stvari pod tepih i ostajati u braku koji može da preraste u godine agonije i nesporazuma. Shvatili smo da je bolje da se raziđemo na vreme, bez teških reči i svađa, dok neko od nas ne uradi nešto katastrofalno - počela je priču pevačica za Gloriju.

Kaže, sve su probali, a kao par više ne funkcionišu. Aleksandar i Katarina venčali su se 2007. godine, a njihova borba za potomstvo trajala je godinama.

- Probali smo deci da objasnimo da sve ostaje isto. Mislim da oni još uvek nisu ukapirali šta se tačno desilo, posebno David koji ima samo 5 godina. Juliji je 8 i ljuti se kada spomenemo reč razvod. I kad se šalimo na naš račun, posebno je osetljiva, zbog čega je Aleksandar dodatno zadirkuje - dodala je Katarina.

Zaključila je priču rečima:

Treba pustiti da tornado prođe, da se slegne prašina, kako biste mogli da krenete dalje. Ja sam još vezana za taj brak. I dalje se često viđamo svi zajedno. Aleksandar i ja se skoro svaki dan dogovaramo o nečemu, čujemo, dopisujemo. Trudimo se da provodimo što više vremena sa decom zajedno, kao porodica, da idemo na kolače, da vozimo bajs. Cilj nam je da niko ne pati, ni on, ni deca, ni ja.

Podsetimo, oni su se prvi put venčali 2007, a razveli 3 godine kasnije, da bi 2011. odlučili da ponovo stanu na ludi kamen, ostavši u braku do letos.

View this post on Instagram

A post shared by Katarina Sotirovic (@sotirovicka)

IZVOR: IG / sotirovicka

Autor: redportal.rs

#Katarina Sotirović

#Razvod

#pevačica