Sukob oko automobila koji Zorica vozi

Danima u Zadruzi traje sukob Zorice Marković i Nenada Macanovića Bebice, a poslednji verbalni okršaj imali su sinoć tokom Pretresa nedelje.

U poslednjoj raspravi, Bebica je optužio cimerku da nije istina da vozi VMW i da je video ključeve njenog automobila, posle čega je Zorica burno reagovala i optužila ga da je prati i van Zadruge.

Ilija i Dejan, sinovi Zorice Marković, oglasili su se ovim povodom i za pink.rs ispričali:

Čovek je lažov, kaže kako zine! Evo ga, parkiran je BMW u dvorištu, to može da se proveri. Neka kaže onda koji Zorica auto vozi, ako on zna? Čovek nema dokaze ni za šta da kaže, niti osnovu, izmišlja sve.

Oni su potvrdili da prate situaciju u Zadruzi i dodali da ljudi izmišljaju mnoge priče za njihovu majku. Uz osmeh navode da je on, poslednjim ispadom, nesvesno priznao krivično delo:

Bebica izmišljotinama ide linijom manjeg otpora i neargumentovanim pričama. Ako je tako, ako kaže da sve to zna... Ako je Bebica pratio i uhodio moju majku, to je krivično delo, zar ne? Onda je javno priznao krivično delo, uhođenje je nelegalna radnja, on nije nadležni organ! On je onda, sam po sebi, izvršilac krivičnog dela! Ima snimak, pa će odgovarati na sudu za to. Hvala mu što je priznao krivično delo, ako je to zaista tako.

Autor: redportal.rs

#Nenad Macanović

#Nenad Macanović Bebica

#ZADRUGA

#zadruga 6

#zorica marković