Njena biološka majka Zoja Jašari biće sahranjena na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu po islamskim običajima.

Pevačici Mini Kostić 1. januara preminula je biološka majka Zoja Jašari. Zoja će danas biti sahranjena na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu po islamskim običajima, a mnogo se spekulisalo proteklih dana u medijima da li će se pevačica pojaviti na majčinoj sahrani, budući da to nije po protokolu.

Samom činu muslimanske sahrane prisustvuju samo muškarci. Preminuli se sahranjuje licem okrenutim ka Meki, a prisutni 3 puta bacaju šaku zemlje u grob. Naime, po islamskim običajima dženazi bi trebalo da prisustvuju samo muškarci. Međutim, Mina se ipak pojavila na dženazi, i to sa svojom ćerkom Anastasijom, a pored njih dženazi prisustvuju i ostale Zojine ćerke, kao i sinovi, piše Pink.

Inače, Mina nije odrasla u ovoj porodici već ju je usvojila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje. Kada je pevačici "druga majka" preminula, 2019. godine, Mina je bila skrhana bolom, a sada je opet doživela tragediju.

- Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro izgubila. Ja u njoj vidim sebe. Znam da ću biti takva kada ostarim - izjavila je pevačica svojevremeno.

Autor: Pink

#biološka majka

#mina kostić

#sahrana

#ćerka anastasija