Selma: Čuvaj se besa strpljiva čoveka Polumenta i pazi ubuduće šta pričaš, jer ti sigurno neću ostati dužna.

Pevač Dado Polumenta oglasio se nakon upozorenja njegove bivše supruge Selme Mekić zato što je u jednoj emisiji nazvao greškom.

Onda mu je poručila:

Neka Dada Polumentu neko obavesti da se od Selme Mekić razveo pre skoro deset godina. I da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno po emisijama, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i decom, i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. I ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i poslednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje. Ja i on svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio znao je koga i kakvu ženu ženi.

- Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da možda sam i sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiriam, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvek bila vera, kultura, umetnost i istina. Čuvaj se besa strpljiva čoveka Polumenta i pazi ubuduće šta pričaš, jer ti sigurno neću ostati dužna – napisala je Selma Mekić.

Dado Polumenta se takođe javno obratio bivšoj supruzi preko svog Instagram naloga:

View this post on Instagram

A post shared by Dado Polumenta (@dadopolumentaofficial)

IZVOR: IG / dadopolumentaofficial

Autor: Redportal.rs

#Dado Polumenta

#selma mekić

#upozorenje