Evo koji je uzrok njegove smrti

Posmrtni ostaci Milana Laće Radulovića, koji je preminuo 19. decembra u Tel Avivu, biće dopremljeni u našu zemlju u nedelju, 25. decembra. Ovu informaciju potvrdio je lično Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova:

- Telo je oslobođeno za preuzimanje i transport, ali obdukcioni nalaz nije stigao. Još uvek nemamo informaciju od čega je preminuo, odnosno koji je tačan uzrok njegove smrti - rekao je za Alo! šef diplomatije koji je u svakodnevnom kontaktu sa našim ambasadorom u Izraelu.

- Planirano je da u nedelju telo bude dopremljeno u našu zemlju kako bi porodica mogla da ga sahrani. Veoma mi je žao što je Milan preminuo, ta vest me je pogodila i lično jer sam ga poznavao. I njega i njegovu majku, oca… Žao mi je što je Futa ostao sam i sahranio celu svoju porodicu - rekao je sa setom u glasu Ivica Dačić za domaće medije, piše Pink.rs.

Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, početkom decembra sa prijateljima je otišao na odmor u Izrael. Iz Tel Aviva je trebalo da se vrati 19. decembra, ali je sedam dana ranije prijavljen njegov nestanak u toj zemlji. Njegovo beživotno telo nađeno je na ulici, u, kako su domaći mediji preneli, u problematičnom kvartu gde su se okupljali ljudi skloni porocima.

Vest o njegovoj smrti pojavila se 20. decembra, kada je celokupna srpska javnost bila šokirana. Radulović je preminuo u 36. godini života.

Autor: Pink.rs

#Ivica Dačić

#Milan Laća Radulović

#uzrok smrti