Plakala sam od sreće

Pevačica Milica Todorović nedavno se podvrgla jednoj intervenciji iz zdravstvenih razloga.

Naime, Milica je imala probem sa devijacijom sinusa. Ona se ovog zahvata jako plašila s obzirom na to da nikad nije imala ni jednu operaciju, a kako je sama istakla od ove se i dalje oporavlja.

Foto: Printscreen Instagram / @yaemina

- Devijacija mi i nije bila toliki problem koliko su mi kapi za nos pravila poteškoće. Svaki dan sam ih koristila, što je uticalo na to da je došlo do preskakanja srca, nervoze i anksioznosti. Godinama unazad sam izbegavala da se bavim ovim problemom, ali mi je mama u karantinu rekla, sad je vreme da to središ - rekla je pevačica.

- Plašila sam se jer do tad nisam imala ni jednu operaciju, pa me sam pomisao na anesteziju jako plašio. Raspitala sam se za dobrog doktora, pa mi je Emina Jahović preporučila svog u Istanbulu. Operacija je trajala 4 sata, nije to ni malo naivan zahvat. Unutra mi je sve bilo sprženo da bi se obnovila sluzokoža koja je bila uništena od kapi za nos koje sam koristila. Plus je i kost morala da mi se razbija, a mnogi su to počeli i da komentarišu. Nemam zbog čega da se pravdam ja svoj oblik nosa nisam menjala, jer nije bio ni velik a ni grbav - izjavila je Milica.

Autor: redportal

#Istanbul

#Limunada

#eminajahovic

#milicatodorovic

#pevacica

#pink