Megan je išla toliko daleko da je pokušavala da se drži i određenog načina mahanja

U njenom novom dokumentarcu koji je objavljen na Netfliksu, Megan Markl otkrila je da početak njenog kraljevskog života nije izgledao ništa kao film The Princess Diaries. 👑

Glumica i voditeljka podkasta Archetypes nije uz sebe imala Džuli Endruz tj kraljicu Klarisu Renladi da je nauči svemu što treba da zna u vezi sa kraljevskim protokolom. 😥

Foto: Printscreen planetradio.co.uk/planetradio.co.uk

- Kada sam se priključila porodici, znala sam da postoji protokol kako se stvari radi, i... Da li se sećate onog starog filma The Princess Diaries sa En Hetvej? Ne postoji čas ili osoba koja ti kaže kako da držiš prekrštene noge, kako da koristiš ovu viljušku, kada da se pokloniš, šta da nosiš. To se ne dešava. Tako da, morala sam mnogo da naučim, uključujući i himnu - otkrila je Megan.

Zahvaljujući internetu, vojvotkinja od Saseksa uspela je da izgugla reči himne, pa je tako i naučila. Međutim, bez obzira na ne njeno vežbanje, britanski mediji uvek su isticali njene greške.

- A opet, kada su u pitanju mediji, bilo je i dosta izmišljenih protokola - dodao je Hari.

Zvezda serije Suits otkrila je da je ovo iskustvo bilo jedno "vatreno krštenje". Megan je išla toliko daleko da je pokušavala da se drži i određenog načina mahanja, kako je ne bi etiketirali kao amerikanku.

- Pretpostavljam da ne želite da mašete kao amerikanac. Sve je umanjeno - rekla je Megan.

IZVOR: YT / Netflix

Autor: redportal.rs

#HARRY & MEGHAN

#Megan Markl

#dokumentarac