Brus ne može puno govoriti i čini se kao da ne shvata mnogo o onome što drugi govore.

Brus Vilis je u martu ove godine objavio da okončava svoju dugu karijeru nakon što mu je dijagnostifikovana afazija. Iako je njegovo stanje sve gore, njegova porodica koristi svaki trenutak s njim i "nada se čudu".

Izvor blizak porodici otkrio je kako se njegovo stanje od početka godine samo pogoršalo, te se porodica često okuplja i zajedno provode vreme.

- Oni znaju da Brus neće biti tu zauvek. Dakle cene svaki trenutak - rekao je izvor za Daily Mail.

Ema Heming i Demi Mur, Brusova sadašnja i bivša supruga, dodatno su se zbližile te zajedno pomažu glumcu, a Demi se trudi stalno biti u kontaktu s njim.

- Ona koristi svaku priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, onda zove na telefon samo da čuje Brusov glas - dodao je izvor.

Velika porodica sada, kao i svake godine, provodi praznike u Idahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno pozirali Mur i Vilis s njihovom 28-godišnjom ćerkom Talulah.

- Brus ne može puno govoriti i čini se kao da ne shvata mnogo o onome što drugi govore. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega. Postoje dani kada oni razaznaju deliće starog Brusa, ali to su kratki momenti. Čini se da im Brus sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu zamisliti Božić bez tog voljenog čoveka -objasnio je izvor.

Autor: redportal.rs

#Brus Vilis

#bolest

#porodica