Sumu je otkrila kao odgovor na provokaciju jednog korisnika Tvitera

Reperka Cardi B na Tviteru je objavila da je zaradila milion dolara za nastup koji je trajao samo 35 minuta.

Cardi B je nedavno nastupala na festivalu Art Basel u Majamiju, a sumu, koju je dobila, otkrila je kao odgovor na provokaciju jednog korisnika Tvitera da je nastupala u "nečijem stražnjem dvorištu".

- Dobila sam milion dolara za nastup na privatnom događaju elitnog bankara za 400 ljudi, i to za samo 35 minuta. Razmislite o tome kad pišete o ovoj dobitnici Grammyja - napisala je ona u objavi, koju je potom izbrisala.

Pre nekoliko dana italijanski umetnik AleXsandro Palombo zapretio joj je tužbom zbog njenog kostima Marge Simpson za Noć veštica. Reperka je podelila s pratiocima svoj kostim u objavi na Instagramu 31. oktobra, a na fotki se moglo videti kako kao kultni animirani lik nosi crnu haljinu Thierry Mugler iz 1995. umesto tipične zelene haljine.

Foto: Instagram.com/iamcardib

Cardi je u objavu takođe stavila fotku umetničkog dela koje je inspirisalo njen izgled, koje je izradio AleXsandro Palombo 2013. kao deo svoje serije Ikona stila Marge Simpson. Međutim, ona je tagovala samo Muglera, dok Palombo nije spomenut ni označen.

- Cardi B i njeni saradnici koristili su moj umetnički rad bez ikakvog odobrenja, ponižavajući njegovo izvorno značenje, isključivo u komercijalne svrhe - rekao je Palombo za medije.

Autor: redportal.rs

#Cardi B

#milion

#nastup

#reperka