Nakon Zadruge promenili se kriterijumi za devojke

Darko Petkovski Spejko bio je Pandin i Anin gost u emisiji Pitam za druga. Ovaj simpatični Makedonac osvojio je publiku spontanošću, iskrenošću i dobrotom još u Velikom bratu, a potom u Zadruzi 3. Darko je fitnes trener i model, a sada se pohvalio novim karijernim uspehom, postao je sportski direktor košarkaškog kluba KK Kumanovo.

Sećamo ga se kao momka koji se upustio u priču sa Tarom, odmah po svom ulasku. O njoj misli da je interesantna, a u kontakt su stupili pre same Zadruge, jer ga je Tara dodala na Instagramu. Tamo su se upoznali, a sve što se unutra desilo se na istom mestu i zvanično završilo. On je sada u srećnoj vezi već 4 meseca.

Nema kada da prati Zadrugu, jer je jako zauzet na poslovnom polju. Sem toga što je postao sportski direktor, Spejko je izbacio novu pesmu. Milan Petković mu je pomogao da skockaju tekst kako bi bio prijemčiv za srpsko tržište. U spotu za pesmu Caliente možete videti čak 3 makedonske misice, a video se nalazi na kanalu produkcijske kuće Balkaton. Spejko je sam pisao muziku i tekst.

IZVOR: YT / Balkaton Gang

Najlepša zadrugarka ikada mu je zemljakinja Eleonora, a bio je oduševljen i Ivinom pobedom i generalno boravkom u kući. Tvrdi da je zaslužila pobedu jer je prošla veliku torturu dok je bila unutra. Što se njegovog izgleda tiče, imidž je znatno promenio, ali u teretani nije bio od marta. Čak 130 kilograma diže iz benča, a dame neka same procene da li je na Spejka uticala izolacija. 😎

View this post on Instagram

A post shared by D A R K O S P E J K O (@spejko)

IZVOR: IG / spejko

Autor: redportal.rs

#Caliente

#Darko Petkovski Spejko

#KK Kumanovo

#Makedonija

#ZADRUGA

#pitam za druga