Pevačica i bivši teniser obeležavaju dan sklapanja braka

Lepa Brena je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa venčanja koje se odigralo 7. decembra 1991. godine u Beogradu. Tadašnji mediji su brujalu o ovom događaju. Ljubav Lepe Brene i popularnog tenisera Bobe Živojinovića uvek je bila tema mnogih emisija, novinskih naslova i generalno su bili jedan od ispraćenijih bračnih parova.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

IZVOR: IG / lepabrena

Ljudi su želeli da znaju svaki njihov pokret. Pisalo se da je Brena Bobu videla prvi put na posteru u tadašnjoj TV reviji. Kada ga je 1. put srela, poljubila ga je. Folk zvezda Lepa Brena priznala je da je za njen brak bilo presudno to što su i ona i Boba rano sazreli kao ljudi, kao i to što su na vreme shvatili kako da budu jedno drugom najveća podrška.

- Bobu i mene je život izoštrio i naučio ono što je najbitnije, a to je da održite zajednicu ukoliko se volite i poštujete. Mislim da se to poštovanje i ljubav nose i uče iz svoje porodice. Mi živimo u sistemu u kome žene i majke nisu cenjene, u kom je zakonski to normalno, a prosto negde u realnosti nepodrživo. Svaki dan čujemo šta se desilo nekoj ženi, majci, detetu, što mene kao javnu ličnost i suprugu, sestru, majku koja ima podršku cele familije jako pogađa - izjavila je pevačica jednom prilikom.

IZVOR: YT / Lepa Brena

Autor: redportal.rs

#Boba

#Brena

#godišnjica braka