Nova nada muzičke scene 🎶🎶

Producentska kuća Balkaton poznata je po tome što neretko daje priliku mladim talentima i novim licima. Setite se samo Senide i njene pesme Slađana koja je izgorela čim se našla na njihovom kanalu. Nova mlada pevačica, zvezda u usponu, dolazi nam iz Beča, a njeno ime je Sanela. Ona je sa izdavanjem pesama krenula u avgustu ove godine i do sada ima 2 pesme.

IZVOR: YT / Balkaton Gang

- Rodjena sam u Inzbruku (Austrija), znala sam još od malih nogu da ću nastupati pod svjetlima velikih reflektora. Svoj put ka javnoj sceni započela sam kao učesnica, a kasnije i pobjednica Austria Next Top Model 2014/2015. Godine iskustva u svetu mode pomogle su mi da shvatim da sam drugačija od drugih i da ništa nije nemoguće! A sada sam čvrsto riješila da zavladam muzičkom scenom - napisala je mlada pevačica ispod Instagram objave kojom je želela da se predstavi publici.

Njena 1. pesma nosi naziv Bog zna.

Ma, sam Bog zna koliko me je noćima čuo kako dozivam, a ja sam mislila da spava!

U spotu za novu pesmu Fiji pojavljuje i svima dobro poznato lice, voditeljka Ustanka - SUPER CVETA! Za pesmu su mnogi napisali da će biti klub benger, a pojedini su se osvrnuli i na autentičan Sanelin izgled. Mnoge kolege su je danas, nakon što se pesma pojavila, podelili na svoje profile i pružili podršku mlađanoj koleginici.

Foto: Printscreen Instagram/supercveta

Pored nove, poslušajte i Sanelinu 1. pesmu:

IZVOR: YT / Balkaton

Sanela je ranije bila Cvetin gost u Ustanku. U ovoj emisiji je malo bliže objasnila ko je, šta je, zašto je upoređuju sa Senidom i koji sve to tračevi kruže o njoj. Objasnila je da obe pesme sadrže sakrivene poruke. Predstavila je sebe kao upornu osobu, posveću radu, što su zapravo jedine karakteristike neophodne za uspeh u ovom poslu.

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#Balkaton

#Fiji

#Sanela

#super cveta

#ustanak