Ronaldo se u julu nije pojavio na početku priprema, nije putovao na azijsku turneju.

Kristijano Ronaldo (37) osudio je vrh Manchester Uniteda, bivšeg i sadašnjeg trenera u 90-minutnom intervjuu za TalkTV nakon kojega, sasvim je izgledno, više neće biti njihov igrač. Međutim, on je progovorio i o privatnom životu.

Njegova partnerka Georgina Rodríguez nosila je blizance. Ćerka Bela Esmeralda preživela je porođaj, ali njen brat nažalost nije, što je potreslo celu porodicu.

Navijači Unitedovog rivala Liverpoola njemu u čast u međusobnom okršaju dan nakon objave o porodičnoj tragediji zapevali su u 7. minuti najpoznatiju nogometnu himnu You’ll never walk alone.

- Nikad nisam očekivao da ću to doživeti. Primili smo i osobnu poruku saučešća od kraljevske porodice. I to me je u jednakoj meri zadivilo i dirnulo - rekao je Ronaldo i otkrio:

Ronaldo se u julu nije pojavio na početku priprema, nije putovao na azijsku turneju. Za neke je to bio signal da želi napustiti klub i da ima ponude drugih, pa i PSG-a za koji igra njegov rival Lionel Mesi (35).

No razlog izostanka s priprema je, kaže, bio porodične prirode. Bella Esmeralda s 3 je meseca završila u bolnici. Kristijano je optužio United za nedostatak empatije prema njemu.

- Porodica mi je sve, još i više nakon svega što smo prošli ove godine - rekao je on.

- Napredak je nula. Nisam video evoluciju u klubu, ništa se nije promenilo. Navijači bi trebali znati istinu. Volim Manchester United, volim navijače, oni su uvek na mojoj strani. Ali ako žele biti drugačiji, moraju promeniti puno, puno stvari. Sir Alex zna bolje od ikoga da klub nije na putu koji zaslužuje. On zna, znaju svi. Neki ljuti to ne vide jer ne žele videti, slepi su - rekao je Kristijano.

Autor: redportal.rs

#Georgina Rodrigez

#Liverpul

#kristijano ronaldo

#ronaldo

#ćerka