Glumac se priprema za premijeru svoje nove serije Tulsa King

Silvester Stalone trenutno se priprema za premijeru svoje nove serije Tulsa King, a tim povodom govorio je o svojoj karijeri u emisiji Džonatana Rosa na ITV-ju. Ispričao je i detalje dugogodišnje svađe s Arnoldom Švarcenegerom dok su se borili za istu ulogu, u filmu Stop! Or My Mom Will Shoot.

- Mislim da neko vreme nismo mogli biti zajedno u istoj galaksiji. Stvarno, ali stvarno smo se mrzili. Poprilično je on pametan, išao je gradom i svima govorio da jedva čeka snimiti film - prisetio se Stalone.

Zatim je otišao posetiti agenta i tražio da makne Švarcenegera da bi on dobio ulogu.

- Na kraju sam dobio ulogu i zaključio da je sranje. Smestio mi je i još mi se smejao u lice.

Silvester, koji se uključio u ITV show iz Njujorka putem Zuma, ponudio je Tajsonu Furiju ulogu u Expendablesu. Rekao je svom kolegi gostu:

- Mislim da bi bio fantastičan, on je sila i ima harizmu, zašto ga ne bismo hteli? Naravno, sve dok tuče dečke sa suprotne strane.

- Sto posto u budućnosti, to je nešto što bih voleo istražiti. Ko bi mi mogao bolje pomoći od gospodina Rokija Balboe? Tip uz kojeg sam odrastao gledajući ga na TV-u. Svakako sjajna prilika i ponuda i to je nešto što bih voleo isprobati kada završim s bokserskom karijerom - odgovorio mu je Tajson.

Silvester Stalone ranije je za Mirror otkrio i da je učestvovao u brojnim tučama u mladosti, a izdvojio je i jednu situaciju koja je bila njegov Rocki trenutak u stvarnom životu.

Autor: redportal.rs

#mržnja

#silvester stalone

#uloga

#ŠVARCENEGER