Svi koji odvoje 8 dolara mesečno moći će da se pohvale verifikovanim nalogom.

U javnosti se još uvek govori o odluci Ilona Maska da svima koji plaćaju mesečnu pretplatu Tviter dodeli čuvenu plavu kvačicu. Drugim rečima, svi koji odvoje 8 dolara mesečno moći će da se pohvale verifikovanim nalogom.

Pretplatnici će imati i druge pogodnosti: njihovi tvitovi će biti prioritetni, moći će da objavljuju duže video i audio-snimke, a biće izloženi dvostruko manjem broju reklama.

Međutim, pre ovoga plavu kvačicu na ovoj društvenom mreži nije mogao da dobije bilo ko, a verifikacija je često bila proces kroz koji je prolazila samo selektovana grupa ljudi.

Davne 2013. godine, kada su verifikovane naloge imali samo predsednik naše države i Novak Đoković, folk zvezda Seka Aleksić bila je prva zvezda i zapravo jedna od retkih javnih ličnosti u našoj zemlji kojoj je društvena mreža Tviter odobrila verifikaciju naloga.

Verifikaciju dobijaju poznate ličnosti koje dokažu da zaista oni stoje iza tog profila. Ova opcija nije bila ponuđena svim korisnicima, već samo onim nalozima koji su namenjeni široj publici, poput poznatih ličnosti, brendova i državnih institucija, piše Telegraf.

Autor: redportal.rs

#estrada

#seka aleksic

#tviter

#verifikovan nalog

#zvezda