Jedan susret promenio je sve

Kompozitor Bane Opačić od 2013. godine je u braku sa Ninom, čije slike smo viđali na društvenim mrežama, ali o njoj ne znamo baš mnogo. Bane joj je napisao pesmu i to dok se još nisu upoznali.

- Ime sam joj izmislio i zapisao ga u pesmu, presadio joj svoj karakter, stvari koje kod sebe volim i obrisao gomilu mana koje imam. Oči i pogled sam joj pozajmio da je lakše prepoznam, a telo joj bezobrazno zamislio savršeno. Sve sam to napravio i samo čekao da je zaslužim... I nije mi došla takva - došla je puno bolja - napisao je Bane pre nekoliko godina na svom Fejsbuk profilu.

Nekoliko godina kasnije spojila ih je tragedija.

- Godinama sam od prijatelja Darka Radovanovića, koji, nažalost, više nije sa nama, slušala "Bane je isto to rekao". Kada nas je Darko napustio, htela sam da upoznam čoveka o kome sam toliko znala, da zajedno oživimo uspomenu na Darka. Kada smo se prvi put sreli, zagrlili smo se kao stari prijatelji. I to je bio on. Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala - kazala je supruga Baneta Opačića, Marina koju mnogi znaju kao Ninu.

Autor: redportal.rs

#Bane Opačić

#marina

#nina

#upoznavanje

#žena