U Ustanku se piše mejkap istorija 🤣

Super Cveta i Lošmi Panda današnji Ustanak posvetili su damama, s obzirom na to da su u goste pozvali profesionalnu šminkerku Svjetlanu Minić. Svjetlana je otkrila neke od tajni svog zanata i izdvojila poznate ličnosti za koje smatra da uvek imaju odličan mejkap. 😎

View this post on Instagram

A post shared by Svjetlana Minic (@svjetlana.minic)

IZVOR: IG / @Svjetlana Minic

Svjetlana ima svoju liniju šminke od 2016. godine, a ime brenda glasi: SM Cosmetics. Super Sveta imala je tu čast da bude našminkana Svjetlaninim proizvodima uživo u emisiji, a evo i kakav je finalni luk 🧅 :

Foto: Printscreen Red TV

Međutim, Lošmi Panda nije imao sreće da ga šminka profesionalni šminker, pa mu je zapala Cveta, a koliko je ona talentovana za šminkanje, možete zaključiti na osnovu fotografije ispod 😅 :

Foto: Printscreen Red TV

Verujemo da će ova epizoda Ustanka biti obeležena kao ona u kojoj se stvara istorija, odnosno započinju novi mejkap trendovi, kakav je ovaj. 🤣 Šalu na stranu, mislimo da je ovakav mejkap Cvetina osveta za tetovažu koju joj je Panda uradio u prošloj emisiji, a više o tome možete saznati u tekstu ispod:

Svjetlana je sa gledaocima podelila i svoje mišljenje o tome koja poznata ličnost je najbolje našminkana i tom prilikom izdvojila Milicu Pavlović, za koju je rekla da je uvek prelepo našminkana i da joj sve fantastično stoji, dok je Lošmi Panda izdvojio pevačicu Senidu, a Cveta Elenu Kitić. 😎

Autor: redportal.rs

#Cveta

#lošmi panda

#redtv

#svjetlana minić

#ustanak

#šmink

#šminkanje