Marija održala koncert za pamćenje!

Marija Šerifović sinoć je na aplikaciji YouBox odražala humanitarni koncert za pamćenje, koji je bio posvećen prikupljanju novca za lečenje devojčice Minje Matić. Više o tome možete pročitati u tekstu ispod:

Početak lajv koncerta bio je planiran za 19 časova, ali je počeo u 22 časa, jer je u jednom momentu čak pola miliona ljudi pokušalo da uđe na aplikaciju, pa su se javili tehnički problemi.

IZVOR: TW / @futomaki

Kada je problem rešen, Marija i njene kolege počele su sa pevanjem. Koncert je trajao 3 sata i 20 minuta, a tokom njega lajv prenos pratilo je više od 600.000 ljudi. Međutim, novac još uvek nije skupljen.

Pored SMS poruka poznate ličnosti i velike firme donirale su Minji određene svote novca, koje sa vama delimo u nastavku.

Aleksandar Kolarov donirao je 1.200.000 dinara, a istu sumu donirao je i Nemanja Matić. Luka Jović donirao je 250.000 dinara, Nemanja Nedović 240.000 dinara, a Duško Tošić usmerio je za Minju 236.000 dinara.

Iz predsedništva uplaćeno je 75.000 evra, dok su produkcija i članovi žirija Zvezda Granda donirali 200.000 dinara.

Sve sume novca, koje su upućene za Minju Matić, pretvorene su u SMS poruke i za sada je poznato da je tokom sinoćnjeg koncerta dospelo oko 100.000 SMS poruka. Ali još uvek nije kraj! Kako je Marija saopštila tokom koncerta, prava suma koja je skupljena saopštiće se do utorka, jer dosta uplata nije moglo odmah biti proknjiženo!

Autor: redportal.rs

#Humanitarna akcija

#Marija Šerifović

#koncert

#minja matić