Devojke zapalile studio!

Da ako se sve radi sa puno ljubavi i truda, bude krunisano uspehom, dokaz su devojke iz plesnog kluba Evolution. One su jutros bile Pandini i Filipovi gosti u Ustanku. Domaćini su damama odmah zadali zadatak da pripreme doručak, a devojke su se super snašle u improvizaciji, pa su hendlovale i spremanje i Pandine opaske i škakljiva pitanja.

IZVOR: YT / Red TV

Njega je zanimalo šta one kažu nekome ko evidentno nije talentovan, ali devojke su objasnile da tako nešto ne postoji i da svako može da savlada tehniku uz dovoljno truda. - Da li se ispovraćate na treningu - zanimalo je naravno Filipa. Baš pogodno pitanje pred doručak. 🤮🤢

Umesto da prvo završe doručak, pa da onda to potroše uz đuskanje, Klaudija, Kristina i Aleksandra su se odmah bacile na posao. Naravno, Filip i Panda su uživali dok su gledali devojke, a Panda kaže da se on umori koliko one posle igranja, nakon penjanja uz samo 2 stepenika. Spremili su im i izazov zvani "Slepi ples" u kom su se devojke odlično snašle i pokazale da je jedino bitno da osećate muziku!

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Kendi

#panda

#ustanak