Sada je konačno odogovorio na pitanja u vezi sa raskidom veridbe

Pevačica Dženifer Lopez vratila se staroj ljubavi Benu Afleku posle veridbe sa Aleksom Rodrigezom. A sada je Rodrigez prvi put progovorio nakon raskida veridbe sa Džej Lo.

Naime, Aleks Rodrigez koji je inače bivši profesionalni igrač bejzbola, biznismen i filantrop bio je veren za planetarno popularnu muzičku zvezdu Dženifer lopez, piše B92.

Međutim, nisu se venčali, ali je Dženifer shvatila da i dalje voli Afleka, sa kojim je bila mnogo ranije. Početkom 2000-ih Aflek i Dženifer su bili jedan od najpoznatijih parova na svetskoj sceni.

Rodrigez i Dženifer su dva puta otkazivali venčanje zbog pandemije, prvo je bilo planirano za 2020. godinu. Pored toga, pričalo se da ju je prevario sa rijaliti zvezdom Medison Lekroj.

A sada je konačno odogovorio na pitanja u vezi sa raskidom veridbe TV voditelju Krisu Volasu.

- Pre svega, želeo bih da kažem da mi je drago što nikada neću biti predsednički kandidat jer biste me ubili pitanjim - našalio se Rodrigez, a zatim nastavio:

- Bilo je to lepo iskustvo, ali nije potrajalo. U svakom slučaju, želim njenoj deci sve najbolje, i dalje mi je stalo do njih - otkrio je Aleks.

Autor: B92.net

#Aleks Rodrigez

#Dzenifer Lopez

#raskid veridbe