Neočekivani izlivi emocija

Naredni prilog u emisiji Gledanje snimaka bio je razgovor Ivane Puzić sa zadrugarkama u pušionici. Ivana je počela da plače nakon priznanja da joj se dopada Jovana Tomić Matora.

Ivana je ovim povodom rekla:

Plakala sam, to je to. Sad mi nije teško. Teško mi je kad čujem ovo. Rekla sam i sinoć sve, ne znam šta da kažem više.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Pričale smo opet. Pričala mi je da se prosto ne snalazi, govorila da je gušim, pritisak, nije me zaštitila. Rekla je da se nije snašla, nema potrebe da komuniciramo. Prišla mi je i pitala da li mislim da je ona igrala rijaliti, ja sam rekla da ne znam šta da mislim, samo da znam da je kraj. Meni je sve pričala. Prvo je ovaj razlog, porodica, drugo da joj se ne ostaje ovde deset meseci... Ništa nismo krile. Zato mi je i krivo. Ivana je popričala i sa Zoricom. Ja zaista ne pravim istu grešku, ova devojka je odlučila da se skloni. Smatram da je nemoguće da se družimo, mazimo, češkamo, najbolje je ovako. Ispala bi folirant, a ja psihopata. Najbolje ovako. Čim se ja nekome udvaram, to ne valja. Prosto sam navikla, nije prvi put da odlaze devojke od mene. Neke su radi kadra, neke nesigurne, svaka ima svoj razlog. Mi smo dva dana bile u priči. Rekla mi je: Nemoj da mi kuvaš, pop*zdela sam.

Miki Đuričić je zamolio Ivanu Šopić da svoju teoriju iznese Jovana Korbar, koja ga je zaintrigirala:

Ja sam rekla Mikiju. Toliko se devojaka ovde izjasnilo da voli ženski pol, a sve su se zalepile za Matoru. Kako se međusobno nisu našle?

Matora je na to dodala:

Postoje devojke koje su kao fem i devojke koje su kao muškarci, bučice. Ne bih da pričam o tome. Takve devojke privlače ovakve.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: pink.rs

#Matora

#ZADRUGA

#ivana šopić

#jovana tomić matora

#zadruga 6