Prisila Čen i Mark su se upoznali na univerzitetskoj zabavi na Harvardu 2003. godine.

Mark Zakerberg i njegova supruga Prisila Čen čekaju treće dete nakon što su se dugo borili s neplodnošću.

Mark Zakerberg, najpoznatiji svetski programer i osnivač Fejsbuka, pohvalio se da on i supruga Prisila očekuju svoje treće dete. Podelili su fotografiju na Instagramu i obradovali milione fanova, a čini se da u porodicu stiže još jedna devojčica.

- Puno ljubavi - napisao je Mark uz fotografiju na kojoj drži ruku položenu na Prisilin stomak te dodao kako mu je drago što će njegove kćerkice Maks i August sledeće godine dobiti još jednu sestricu.

View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

IZVOR: IG / zuck

Prisila Čen i Mark su se upoznali na univerzitetskoj zabavi na Harvardu 2003. godine, a Prisila je bila uz Marka kroz sve njegove poslovne skandale koji su ga pratili. Od tužbi i suđenja u vezi toga da je pokrao ideju za pokretanje Fejsbuka došli su do statusa jedne od najbogatijih porodice sveta, a verili su se nakon 8 godina veze.

Njihovo je venčanje bilo intimno, rezervisano samo za najbliže prijatelje i porodicu, a kako je želeo da venčanje bude tajno, Mark nije tim povodom uzeo godišnji odmor niti je par išao na medeni mesec.

Kako bi se iskupio za takvu tajanstvenost i skromnost, Mark od tada do danas svake godine vodi Prisilu na barem jedan medeni mesec u trajanju od 30 dana. Prvo dete par je dobio 2015, a kasnije su priznali da su dugo pokušavali začeti te da je Prisila imala 3 spontana pobačaja. Kasnije im se rodila još jedna kćerkica, a sad je na putu i treća!

Autor: redportal.rs

#Mark Zakerberg

#beba

#prisila čen