Severina i njena majka Ana su na silu i bez Marijaninog znanja nju odjavile sa adrese u Aninom stanu u Splitu.

Javna scena bruji o tuči između Severine Vučković i njene sestre.

Kako se piše, Severina je umesto da svoj deo porodične zemlje ponudi sestrama, što je morala po zakonu da uradi, ona ga je ustupila vlasniku, investitoru da izgradi šoping-centar. Na taj način je sestre dovela u situaciju da bez saglasnosti investitora ne mogu da prodaju svoj deo imovine. Navodno to nije jedino što je izazvalo jaz između Severine i njenih sestara Marijane Popović i Zdenke Vučković Žunić. Marijanu je posebno pogodilo i to što ju je Severina skoro odjavila sa splitske adrese, i to, kako ona smatra, da bi mogla da proda stan njihove majke Ane, piše Kurir.

- Severina i njena majka Ana su na silu i bez Marijaninog znanja nju odjavile sa adrese u Aninom stanu u Splitu. Namera im je bila da majka proda taj stan i da sav novac da samo Severini, a ne sestrama Marijani i Zdenki. Kada je Severina u utorak ušla u stan i u njemu zatekla Marijanu, odmah je krenula da viče na sestru: “Marš iz mog stana!” Severinina i Anina ideja bila je da se proda taj stan u Požeškoj ulici u Splitu. Taj stan ima oko 70 kvadrata i on danas na tržištu vredi oko 400.000 evra - pišu mediji.

- Ako Marijanu odjave sa tog prebivališta, oni mogu da prodaju taj stan. A mogu da je odjave zato što ona živi u Nemačkoj, pa zato Seve forsira tu priču da ona živi u Nemačkoj kako bi opravdala njeno brisanje iz adrese. Zato Severina mudro u javnosti govori preko advokata da njena sestra ne živi u Splitu i da godinama nemaju kontakt sa njom. To što Severina radi svojim sestrama je neviđena nepravda - objašnjavaju.

Autor: Kurir

#Severina

#potukla

#sestra

#tuča