Nadal i supruga trenutno čekaju prvo dete.

U centru pažnje svetskih mediji poslednjih meseci je raskid Žerard Pikea i Šakire.

Pike je već našao novu devojku koju se ni ne trudi sakriti od javnosti. Radi se o 12 godina mlađoj studentkinji Klari koja radi za njegovu kompaniju.

- Žerard i Klara viđaju se mesecima. Ona je studentikinja koja takođe radi za njega u kancelariji, organizuje događanja. Ćutali su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju što se događa - ispričao je izvor za britanski tabloid.

Ipak, sada je španski paparazzo Jodi Martin izašao je u javnost s infomacijom da je Šakira 2009. bila u tajnoj vezi s teniserom Rafaelom Nadalom.

Podsećamo, u to se vreme Nadal, koji sad sa svojom suprugom Mariom Franciscom Perello čeka prvo dete, pojavio u Šakirinom spotu za pesmu Gypsy. U spotu njih dvoje izmenjuju dodire, no to se do sad pripisivalo glumi po scenariju.

Mediji su pisali da je Šakira tad bila u vezi sa španskim pevačem Alejandrom Sanzom, a Nadal je već bio u vezi sa svojom sadašnjom suprugom.

Nadal i supruga trenutno čekaju prvo dete.

Par je trudnoću dosad skrivao, no prve sumnje pojavile su se na turniru Roland Garros pre nekoliko sedmica kada je Nadal osvojio svoj 14. French Open naslov i 22. Grand Slam i tako postao najstariji prvak u istoriji turnira.

A pored toga mediji su uočili da je njegova supruga počela sve češće da nosi odeću širokih krojeva, a u takvom se izdanju pojavila i na tribinama Roland Garrosa kako bi sakrila trbuh.

Autor: redportal.rs

#Nadal

#dete

#supruga

#šakira