Stefan uveliko nosi minđuše, šminka se, fenira kosu i generalno ima navike jedne žene kada je nega u pitanju.

Stefan Lukić se 2013. godine predstavio na sceni Granda, i mnogi su mu predvideli uspešnu karijeru zbog neverovatnog glasa.

Pored odličnog glasa, on je oduševio sve svojim scenskim nastupom, a takmičenje u Zvezdama Granda donijelo mu je mogućnost da nastupa u mnogim klubovima.

Mladi pevač iz Kruševca sada je odlučio da više ne bude muškarac, pa već o sebi govori u ženskom rodu. Takođe, svoje ime je promenio u Stefi Gazela.

- Bio je u dugoj vezi, raskinuli su jer je stalno napadao druge žene i sada postaje žena. Svi smo u čudu. Niko nije ni slutio na ovako nešto. Ostaviće bend sa kojim dugi niz godina nastupa. Promeniće pol - kaže izvor za Blic.

Kako dalje navodi, Stefan uveliko nosi minđuše, šminka se, fenira kosu i generalno ima navike jedne žene kada je nega u pitanju.

- Njemu je sad uvreda da ga neko oslovi u muškom rodu, ni ne okrene se. Kad pričate sa njim konstantno govori “Bila sam, htela sam” i slično. Sad će da krene sa hormonima, pa polako i da zakazuje operaciju - kaže pomenuti izvor.

Foto: Printscreen YouTube/Srbija Vip

Autor: Blic

#Stefan Lukić

#pevač

#pol

#promena pola

#stefi gazela