- Mir je najbitniji, a večito tragamo za nemirom i uzbuđenjima koja tako kratko traju - rekla je Bekvalčeva.

Pop zvezda Nataša Bekvalac iskreno je progovorila o svojoj deci kao i o tome šta je čini srećnom.

- Kao da sam se vratila na neki prelepi, iskreni put, a to je da se zadovoljavam malim stvarima, da su mi deca dobro, da su mi roditelji dobro, svi koje znam... I baš sam srećna. Mir je najbitniji, a večito tragamo za nemirom i uzbuđenjima koja tako kratko traju, a ustvari onda se vraćamo onome čemu svaki čovek u biti treba da teži, balans i mir - rekla je Nataša, koja je potom odgovorila na komentare da će njena ćerka Hana "preuzeti njenu slavu".

- To mi liči na neku vrstu konkurencije, a kako majka i ćerka na bilo koji način mogu da budu konkurencija? Želim da u svakom smislu manje pati od mene, da bude mnogo bolja od mene, vanserijska. ✨

Novosadska barbika je odgovorila i na pitanja o prijateljstvima na estradi.

- Imam najlepša iskustva. Ne mogu da kažem da sam stekla prijatelje, zavisi šta podrazumevate pod tim. Moja prijateljstva su uglavnom duga i intenzivna, ali smatram da ima predivnih ljudi. Možda zato što sam blagonaklona i jako naklonjena ženama, kod mene nikada nećete naći tu vrstu energije kao takmičenje, poređenje... Navijam za žene, znam koliko je teško raditi ovaj posao i jako cenim žene koje rade ovaj posao.

Autor: redprotal.rs

#hana

#mir

#nataša bekvalac

#ćerka