O ljubavi s Milicom je svojevremeno izjavio da je "sve isto samo što sad imaju burme na rukama i jedan papir u fioci".

Pevača Nikolu Sarića Sajka svi znate iz muzičkog takmičenja Operacija trijumf, koje se emitovalo 2008. godine, piše Blic.

Nikola je tada stekao veliku pažnju pripadnica lepšeg pola i bio jedan od favorita za pobedu. Ipak, nije nastavio da plovi muzičkim vodama. 🎼🎶

Sajko je osvojio srca posebno ženskog dela publike, međutim, upravo tokom takmičenja, planula je ljubav između njega i koreografkinje Milice Cerović, koja je sa takmičarima svakodnevno radila na plesnim pokretima.

Ljubav su u početku krili, a kasnije su je i obelodanili, međutim, mnogi su sumnjali u to da će njihova ljubav opstati, budući da je Milica od njega starija 10 godina.

Ipak, Nikola i Milica pokazali su da prava ljubav ne zna za granice, pa su deset godina nakon takmičenja odlučili da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav. 💖

Nikola se po završetku takmičenja još neko vreme bavio pevanjem, nakon čega je učestvovao u rijalitiju Farma 2, a potom se potpuno povukao iz javnog života.

Sajko je tada odlučio da se posveti ugostiteljstvu, pa je sa prijateljem otvorio kafić, a kada su razradili biznis, otvorili su još dva lokala.

- Krenuo sam da držim jedan kafić sa drugarom, pa drugi i sada treći, koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego muzika - rekao je pre nekoliko godina Sajko, a potom dodao:

- Moj život izgleda kafanski i svirački van medija. Sviram baš često, ali ne pevam. Tako mi odgovara, manje stresa i manje razmišljanja. Ne razmišljam o povratku u javni život, ne bih snimao ništa novo, ovako mi je sasvim dobro. Tek sam napunio 30 godina pa se možda i predomislim. Čujem se sa kolegama iz Operacije Trijumf. Skoro me je Vukašin zvao na neku zamenu. Sa Anom Bebić se takođe čujem, mada se ona udala i dobila dete, pa se sve manje i manje viđamo. Sada imamo različite navike i različite obaveze - rekao je nekada popularni Sajko. 😎

O ljubavi s Milicom je svojevremeno izjavio da je "sve isto samo što sad imaju burme na rukama i jedan papir u fioci".

Autor: Blic

#Milica Cerović

#operacija trijumf