Vanesa je tokom izlaganja svog advokata, sve vreme bila uplakana.

Vanesa Brajant se u sredu pojavila na suđenju u Los Anđelesu zbog tužbe koju je podnela protiv policije zbog fotografija koje su, navodno, snimljene i šerovane sa mesta nesreće na kojoj se srušio helikopter u kom su bili Kobi Brajant i njihova ćerka Điana Brajant.

Ona je u maju 2020. godine podnela tužbu protiv policije Los Anđelesa jer su podelili fotografije sa mesta nesreće u kojoj je devetoro ljudi izgubilo život, uključujući Kobija i Đianu. U septembru je podela tužbu kojoj traži odštetu zbog nemara i narušavanja privatnosti, kao i namernog nanošenja emotivnog stresa. U tužbi se navodi da je 8 policajaca mobilnim telefonom fotografisalo tela Kobija i Điane.

- Šetali su oko mesta nesreće i slikali slomljena tela od nesreće. Snimali su krupne planove udova i spaljenog mesa. To šokira savest - rekao je Vanesin advokat.

Advokat je dodao i da je jedan od policajaca uhvaćen kako u nekom baru druži telefon i pokazuje fotografije sa mesta nesreća, nakon čega se šanker "zgadio, okrenuo i otišao". Vanesa je tokom izlaganja svog advokata, sve vreme bila uplakana.

Autor: redportal.rs

#Kobi Brajant

#Suđenje

#Vanesa Brajant

#fotografije

#košarkaš

#policija

#Điana Brajant