Modna dizajnerka oduševila svoje pratioce na Instagramu

Modna dizajnerka Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Diline, oduševila je svoje pratioce na Instagramu tako što je podelila svoje slike iz mladosti. Njeni pratioci su joj dugo tražili da objavi slike iz svoje mladosti.

Foto: Instagram.com diline_dresses

- Evo napokon slike iz mladosti sa plavom kosom (sa sve modernim šiškama koje sam sama šišala i sebi i drugarici) 👆🏼Davna 2008.god. Mislim da sam tada 1. put otišla na more sa drugaricom. Većinom slike u kupaćem da ne biste gledali taj anti ukus 😅 A koooliko mi je tada izgledalo dobro 😅 Mršavo telo, buci faca seoske mlade 😅 Podignem majicu jer mi je kao vruće, a ustvari da bi se videla minđuša na pupku 🤦🏽‍♀️Poziranje na nivou...na ogradi noga u vis, grlim palmu...Kosa izgorela, blanš na maksimum 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ Sta reći? Istina je surova 😅 I mladost ludost 😳 Ako ne budete (mnogo) surovi, imam i gore.. Iz srednje.. 🤫😬.

Foto: Instagram.com diline_dresses

Naravno, usledili su komentari velike podrške:

- Volim jer si iskrena, realna i zato jer nisi iskompleksirana 😊 svi imamo ovakvih slika, ako ne i mnogo gorih.. haha lijepa si plavuša. ❤️.

Foto: Instagram.com diline_dresses

Neki pratioci su morali i po prvi put da prokomentarišu njene slike.

- Koliko si ti meni lepa ovde!!!!! Iskreno 😍😍😍 ne komentarišem slike, samo lajkujem, ali morala sam sada. Stvarno si lepa❤️.

Foto: Instagram.com diline_dresses

Foto: Instagram.com diline_dresses

Ima i onih pratilaca koji je više vole kao brinetu, nego kao plavušu.

- Znači nikad više nemoj da se farbaš u plavo,ti si rođena da budeš zanosna brineta ❤✔👍.

Foto: Instagram.com diline_dresses

Ne možemo a da ni ovde ne pomenemo njene dve preslatke ćerkice Deu i Niku koje svakodnevno svojim pratiocima ulepšavaju dane i čine svima nama dnevnu dou lepog raspoloženja. Dijana je, nakon njih, dobila i sina Vuka. 🥰

Autor: redportal.rs

#Dijana

#dea i nika

#dijana diline

#diline kids