Jovan, Petar, Marko ili Nikola - SASVIM JE NEBITNO!

Mogu li se muškarci nositi sa uspehom svoje partnerke, odnosno generalno sa uspešnim ženama? Ljubomora je opasna stvar, razara vezu, prijateljske odnose i porodicu. Kada su žene na javnoj sceni u pitanju, poznato je da se njihov uspeh prepisuje drugim stvarima i upitan je način na koji su ga postigle. Maliciozni komentari i ponižavajuće opaske sastavni su deo života pevačica, glumica, sportistkinja itd.

Većina sposobnih žena često se pita da li su dovoljno dobre. Postigle su toliko uspeha na više nivoa, ali opet pitaju se da li su uradile sve što su mogle i što je trebalo da bi bile uspešne. Takve žene neretko upoznaju muškarce koji iskoriste njihovu ranjivost i manjak samopouzdanja i pretvaraju se da su puni podrške i ljubavi. Sve tolerišu, u svemu vas podržavaju, ali čim osete da ste moćnije od njih, oni beže! Ovo su mišljenja mnogih dama koje su prošle kroz slično.

Nakon raskida vrlo lako može da se desi da za detalje vaše veze saznaju baš svi! Poslednji takav primer je Nikola Đorđević, JEDINO POZNAT kao bivši dečko Sanje Vučić. Čim se njihova veza raspala, on nije časio časa i odmah je krenuo da daje intervjue i iznosi njihovu intimnost u javnost. Sa kojim ciljem? Ulazak u Zadrugu je pravi odgovor.

Ovo je stav tviteraša kada je ova tema u pitanju:

IZVOR: TW / @Bubamar02314475

IZVOR: TW / @turbocpcp

IZVOR: TW / @ESTRADanje

STOP MAKING STUPID PEOPLE FAMOUS:

IZVOR: TW / @rgylesock

Autor: redportal.rs

#Nikola Đorđević

#ZADRUGA

#bivši dečko sanje vučić

#sanja vučić