Može i ovako 😎

Ljubavni život Nataša Bekvalac tema je više od 2 decenije u svim domaćim medijima. Iako Bekvalčeva više od dve i po godine nema partnera, o njenim izborima ne prestaje da se priča.

- Nisam bila ni sa jednim muškarcem od kako sam se drugi put porodila. Eto, već dve i po godine sam sama i moram da priznam da mi prija što sam slobodna. Uvek sam mislila da moram da imam nekog kraj sebe da bih bila ispunjena i srećna, a zapravo se sada osećam bolje nego ikad. Ranije nisam umela da budem sama. Samoća me je plašila, pa sam možda iz tog straha uletala iz veze u vezu. Ili, neki bi rekli iz braka u brak. Sada sam zrela žena, pa sam shvatila da to nije dobro. Dovoljna sam sama sebi - objasnila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz prethodnih iskustava imala je i šta da nauči:

- Kada ulazite iz veze u vezu, kao što sam ulazila ja, energija iz prethodnog odnosa je i dalje tu. I sve se to vuče jedno za drugim. Zato sam sada sebi dala vreme, napravila sam pauzu. Odlučila sam da pročistim svoju energiju, život, misli. Ovakva ću biti bolja svojoj deci, nekom novom muškarcu ako ikada uđe u moj život, ali i samoj sebi.

Autor: redportal.rs / Informer

#dečko

#nataša bekvalac

#pevačica